Η Χίλαρι Κλίντον αποδέχθηκε επίσημα το χρίσμα της προεδρικής υποψηφιότητας του Δημοκρατικού

Η Χίλαρι Κλίντον αποδέχθηκε επίσημα το χρίσμα της προεδρικής υποψηφιότητας του Δημοκρατικού

H Χίλαρι Κλίντον αποδέχτηκε επίσημα το χρίσμα της προεδρικής υποψηφίου του Δημοκρατικού Κόμματος, στο κεντρικό συνέδριο των Δημοκρατικών που διεξάγεται στη Φιλαδέλφεια.

Η ομιλία της γίνεται σε τόνο ενότητας, καθώς ζήτησε την υποστήριξη όλων προκειμένου η αμερικανική οικονομία να εξακολουθήσει να ευημερεί, ενώ τάχθηκε υπέρ της επιστήμης και της προστασίας του περιβάλλοντος, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Στο μεταξύ, αξιωματούχοι των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών θα καλέσουν τους υποψήφιους προέδρους και αντιπροέδρους από τα δύο πολιτικά κόμματα να λάβουν ενημερώσεις που είναι άκρως απόρρητες σε θέματα παγκοσμίων κρίσεων και απειλών ασφάλειας, είπαν χθες δύο αξιωματούχοι γνώστες των σχεδίων αυτών.

Τώρα που και τα δύο κόμματα έχουν χρίσει επίσημα τους υποψηφίους τους - οι Ρεπουμπλικανοί τον Ντόναλντ Τραμπ με τον κυβερνήτη Μάικ Πενς και οι Δημοκρατικοί την Χίλαρι Κλίντον με τον γερουσιαστή Τιμ Κέιν - και οι τέσσερις υποψήφιοι θα λάβουν τις ίδιες πληροφορίες, είπαν οι αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE