Φωτιά σε γνωστό δικηγορικό γραφείο στην Λεμεσό

Φωτιά σε γνωστό δικηγορικό γραφείο στην Λεμεσό

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε τις πρωινές ώρες την Παρασκευύη 29/7 στον 2ο της πολυκατοικίας «Solomonides Shipping» στην Λεωφ. Φραγκλίνου Ρούζβελτ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 03:41 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας «Solomonides Shipping» στην Λεωφ. Φραγκλίνου Ρούζβελτ στη Λεμεσό.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» και χρησιμοποιήθηκαν 6 Πυροσβεστικά οχήματα, 6 Αναπνευστικές Συσκευές και η Τηλεσκοπική Πλατφόρμα.

Η πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 04:37, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε ολόκληρο τον όροφο που στεγάζονται τα δικηγορικά γραφεία «Οικονομίδης Πατσαλίδης & Σία και Πανίκκος Χριστοδούλου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.