Φωτιά σε γνωστό δικηγορικό γραφείο στην Λεμεσό

Φωτιά σε γνωστό δικηγορικό γραφείο στην Λεμεσό

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε τις πρωινές ώρες την Παρασκευύη 29/7 στον 2ο της πολυκατοικίας «Solomonides Shipping» στην Λεωφ. Φραγκλίνου Ρούζβελτ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 03:41 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας «Solomonides Shipping» στην Λεωφ. Φραγκλίνου Ρούζβελτ στη Λεμεσό.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» και χρησιμοποιήθηκαν 6 Πυροσβεστικά οχήματα, 6 Αναπνευστικές Συσκευές και η Τηλεσκοπική Πλατφόρμα.

Η πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 04:37, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε ολόκληρο τον όροφο που στεγάζονται τα δικηγορικά γραφεία «Οικονομίδης Πατσαλίδης & Σία και Πανίκκος Χριστοδούλου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE