Ο Κύπριος που πήρε το στέμμα από την Μενεγάκη! Έχει 1 εκατομμύριο followers στο instagram!

Ο Κύπριος που πήρε το στέμμα από την Μενεγάκη! Έχει 1 εκατομμύριο followers στο instagram!

Ενώ η παρουσιάστρια μόλις 457 χιλιάδες...

Τον Ιούνιο που μας πέρασε, η Ελένη Μενεγάκη, κατάφερε γι’ άλλη μια φορά να «αναδειχθεί» βασίλισσα! Η παρουσιάστρια, κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της εγχώριας showbiz, με τους πιο πολλούς followers στο Instagram. Συγκεκριμένα, τότε, είχε 433 χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους, ενώ σήμερα ανέρχονται στις 457 χιλιάδες.

Το «στέμμα» όμως, όπως όλα δείχνουν πάει αλλού και συγκεκριμένα στον Ανδρέα Γεωργίου! Ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» κατάφερε το ακατόρθωτο, καθώς με βάση τον πληθυσμό μας σπάνια βλέπουμε τέτοια νούμερα στα social media. Οι διαδικτυακοί του φίλοι στο Instagram, τα άτομα που τον ακολουθούν δηλαδή, είναι ένα εκατομμύριο. Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες, μετά το ταξίδι του στο Περού, αυξάνονταν με γοργούς ρυθμούς.

Ο Αντρέας Γεωργίου ευχαρίστησε τους followers του με το παρακάτω μήνυμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE