«Pokemon Go» lovers πιστέψτε το: Ο Πίκατσου ήρθε στην Κύπρο το 2004!

«Pokemon Go» lovers πιστέψτε το: Ο Πίκατσου ήρθε στην Κύπρο το 2004!

Ένα αστείο έγινε η αιτία για μια μεγάλη αποκάλυψη...

Τα «Ξεροτήανα Πάφου» ανησύχησαν γιατί δεν ανακοινώθηκε ακόμα «Ο Νικολάκης Ποκεμον» από την Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη κι όμως η δημόσια απάντηση που έλαβαν θα χαρακτηριζόταν με ευκολία ως αποστομωτική.

Όπως έγραψε ο Δώρος Κυριακίδης «Για όσους ανησυχούν ξέρουν ποιους εννοώ, το 2004 η Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη ανέβασε το έργο «Ο Πίκατσου στην Κύπρο». Για τον Νικολάκη τα ΠΟΚΕΜΟΝ τώρα πια είναι ντεμοντέ. Τόσο προχωρημενη παιδική σκηνή ήμασταν πάντα. Ευχαριστώ για την διαφήμιση τα Ξεροτήανα Πάφου».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE