ΛΕΜΕΣΟΣ: Στον Γενικό Εισαγγελέα η υπόθεση κακοποίησης 5χρονου κοριτσιού από νηπιαγωγό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στον Γενικό Εισαγγελέα η υπόθεση κακοποίησης 5χρονου κοριτσιού από νηπιαγωγό

Υπόθεση κακοποίησης 5χρονου παιδιού σε νηπιαγωγείο Κοινοτικού Εθελοντισμού του Δήμου Γερμασόγειας διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που έγινε εναντίον 58χρονης νηπιαγωγού, ότι το έσερνε από τα πόδια κοριτσάκι για να το βάλει στην τάξη του.

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το ThemaOnline, η υπόθεση καταγγέλθηκε στο Γραφείο Ευημερίας της Λεμεσού από μητέρα άλλου παιδιού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, σε δηλώσεις του την Παρασκευή (29/08), ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού ανέφερε ότι το περιστατικό φαίνεται να έγινε στις 25 Ιουλίου και αφού καταγγέλθηκε στο Γραφείο Ευημερίας, ενημερώθηκε σχετικά  η Αστυνομία, η οποία εξετάζει την υπόθεση.

"Έχει σχηματιστεί ποινικός φάκελος, ο οποίος αναμένεται να συμπληρωθεί τάχιστα και να προωθηθεί στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για μελέτη και οδηγίες ως προς τον παραπέρα χειρισμό", συμπλήρωσε.

Είπε, τέλος, ότι η 58χρονη νηπιαγωγός ανακρίθηκε και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.