ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Το Pokemon Go τους οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή όμως έμειναν έκπληκτοι με αυτό που τελικά αντίκρισαν

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Το Pokemon Go τους οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή όμως έμειναν έκπληκτοι με αυτό που τελικά αντίκρισαν

Για τα καλά μπήκε στη ζωή των Κύπριων το παιγνίδι που έχει προκαλέσει κυριολεκτικά πανικό σε ολόκληρη την υφήλιο, χωρίς όμως να λείπουν τα ευτράπελα ή ακόμη και τα ατυχήματα.

Μιλούμε, βέβαια, για το Pokemon Go, του οποίου η «κακή» χρήση προβληματίζει την Αστυνομία. Κι αυτό γιατί η χρήση του γίνεται σε μεγάλο βαθμό εντός των οχημάτων με αποτέλεσμα να γίνεται παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να θέτουν οι οδηγοί τους εαυτούς τους αλλά και τους γύρω τους σε κίνδυνο.

Το περασμένο Σάββατο 23/7, δυο «κυνηγοί» pokemon βγήκαν στους δρόμους του Πρωταρά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Περνέρα με το αυτοκίνητο τους.

Ακολούθως στάθμευσαν για να μετακινηθούν με τα πόδια σε παρακείμενο χωράφι όπου σύμφωνα με τον χάρτη του παιγνιδιού εκεί υπήρχαν Pokemons.

Προχωρώντας οι δυο νεαροί αντί για pokemons αντίκρισαν κάτι μάλλον απρόσμενο. Ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άλλα πρόσωπα, είχε πέσει μέσα σε χαράδρα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Τα δυο άτομα που βρίσκονταν εντός του οχήματος, είδαν με χαρά τους δυο κυνηγούς pokemon να πλησιάζουν. Έτσι και οι τέσσερις κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το όχημα χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν οποιαδήποτε άλλα παρατράγουδα ή τραυματισμοί.

Αν και δεν γνωρίζουμε πώς οι εν λόγω οδηγοί εγκλωβίστηκαν στη χαράδρα εντούτοις φαντάζει πολύ πιθανό σενάριο να κυνηγούσαν κι αυτοί pokemon…

Ως εκ τούτου καλό θα ήταν οι «κυνηγοί» να έχουν το νου τους καθώς ένα παιχνίδι μπορεί καμιά φορά να επιφέρει δυσάρεστες εξελίξεις.

Ας μην ξεχνάμε ότι στο εξωτερικό έχουν ήδη σημειωθεί σοβαρά ατύχημα μέχρι και θάνατος που οφειλόταν στο εν λόγω παιχνίδι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE