ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Θα «κτυπήσει» κόκκινο η θερμοκρασία – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο

ΚΑΙΡΟΣ: Θα «κτυπήσει» κόκκινο η θερμοκρασία – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα νότια και νοτιοδυτικά παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και στα δυτικά και τοπικά στα νότια το απόγευμα, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους  30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε (30/07) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο, τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Παροδικά τις απογευματινές ώρες θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό, ιδιαίτερα τη Δευτέρα.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top