Τραγωδία Helios: Η ιστορία του κινητού που έδινε ελπίδες στην οικογένεια μέχρι και την τελευταία στιγμή – VIDEO

Τραγωδία Helios: Η ιστορία του κινητού που έδινε ελπίδες στην οικογένεια μέχρι και την τελευταία στιγμή – VIDEO

Συγκλονίζουν οι αφηγήσεις συγγενών των θυμάτων της μοιραίας πτήσης για τα όσα έζησαν τις πρώτες ώρες της συντριβής.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά για την τραγωδία της πτήσης Helios ραγίζει καρδιές. Η μητέρα θύματος, η κ. Κούλα Κυπριανού, εξιστορεί τα όσα έζησε τις τραγικές ώρες αλλά και τα όσα βιώνει μέχρι και σήμερα.

 «Αυτό το σπίτι έμεινε κλειστό για πάντα, κανείς δεν κάθεται πλέον μέσα», μερικά από τα λόγια της άτυχης μητέρας. Αναφέροντας παράλληλα ότι είχε ελπίδες μέχρι και την τελευταία στιγμή καθώς το κινητό του γαμπρού της «κτυπούσε», αφού το είχε ξεχάσει εντός του αυτοκινήτου του στο αεροδρόμιο. 

Ο Λοίζος Προκοπίου, πατέρας άλλου θύματος της πτήσης, συγκινεί με τα λόγια του «Το πιο έντονο ήταν την ώρα που είμασταν στο νοσοκομείο για αναγνώριση, που δεν μπορείς να περιγράψεις τι είδαμε εκεί, όμως την ώρα που είδαμε τα παιδιά μας, έστω τουλάχιστον είπαμε τούτοι είναι δικοί μας. Τουλάχιστον εμείς αναγνωρίσαμε τους δικούς μας σε σχέση με τους άλλους που ήταν εκεί».

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE