Κύπρια παρουσιάστρια κρεμάστηκε… ανάποδα για να «κατεβάσει» καμιά ιδέα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια παρουσιάστρια κρεμάστηκε… ανάποδα για να «κατεβάσει» καμιά ιδέα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννήθηκε «τρελή» και έτσι θα παραμείνει απ’ ότι φαίνεται!

Όχι δεν πρόκειται για φώτο μοντάζ! Η Κύπρια παρουσιάστρια είπε να κάνει λίγη γυμναστική μπας και «κατεβάσει» καμιά ιδέα για την νέα της εκπομπή.

Ο λόγος φυσικά για την Αλεξία Αναστασίου, την νέα παρουσιάστρια της εκπομπής «Όλα για σένα» του Mega.

Η ίδια μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook, ανέβασε την φωτογραφία που βλέπετε και εννοείται πως τα like έπεσαν βροχή. Πάντως εμάς δεν μας εκπλήσσει αφού όπως η ίδια έχει αναφέρει πολλές φορές είναι παιδί που «τσαλακώνεται».

Δείτε την «τρελή» φωτογραφία της:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE