ΠΕΡΒΟΛΙΑ – ΠΝΙΓΜΟΣ: Θλίψη για τον χαμό του 38χρονου Γονατά από τον Άγιο Δομέτιο

ΠΕΡΒΟΛΙΑ – ΠΝΙΓΜΟΣ: Θλίψη για τον χαμό του 38χρονου Γονατά από τον Άγιο Δομέτιο

Ο Κύπρος Γονατάς είναι το νέο θύμα της επικίνδυνης θαλάσσιας περιοχής του Φάρου των Περβολιών…

Το όνομά του δημοσιοποιείται, αφού έχουμε βεβαιωθεί ότι η οικογένεια του θανόντος έχει ειδοποιηθεί.

Ο 38χρονος που ήταν κάτοικος Αγίου Δομετίου, έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην θάλασσα που βρίσκεται στο ύψος του Φάρου των Περβολιών.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία: Πνίγμός 38χρονου στα Περβόλια

Προφανώς δεν γνώριζε τόσο καλά τη θαλάσσια περιοχή, η οποία είναι επικίνδυνη αφού υπάρχουν ρεύματα που συχνά έχουν παρασύρει κολυμβητές σε βαθιά νερά μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το καλοκαίρι του 2014 με ρεπορτάζ μας επισημαίναμε τους κινδύνους της περιοχής για πολλοστή φορά με αφορμή τον πνιγμό νεαρής από την Κοκκινοτριμιθιά.

Τότε η απάντηση που παίρναμε επίσημα από τον Δήμο ήταν ότι «δεν τοποθετήσαμε προειδοποιητική πινακίδα γιατί χρειάζεται η έγκριση από τη μηχανογραφική υπηρεσία και είναι πολύ δύσκολο».

Την ίδια στιγμή ο πυργίσκος των ναυαγοσωστών στο εν λόγω παραλιακό μέτωπο είναι σε λάθος σημείο και δεν επιτρέπει στους ναυαγοσώστες να επιτηρούν και την περιοχή στο δεξί τους χέρι όπως βλέπουν τη θάλασσα.

Ούτε παρέχουν εξοπλισμό στους ναυαγοσώστες, οι οποίοι πολλές φορές έχουν κάνει ηρωικές προσπάθειες, αλλά είναι τοποθετημένοι σε λάθος σημείο, χωρίς ασφαλώς δική τους υπαιτιότητα.

Με απλά λόγια, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…

Για το σχόλιο…
Φάνης Μακρίδης
Διευθυντής Σύνταξης
Ιστοσελίδας
ToThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE