Τροχαίο στην Κόση – Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Λάρνακας – Λευκωσίας

Τροχαίο στην Κόση – Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Λάρνακας – Λευκωσίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8:30 το πρωί της Κυριακής (30/7) στον αυτοκινητόδρομος Λάρνακας – Λευκωσίας κοντά στην Κόσιη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω τροχαίας σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, παρά την Κόσιη, ο δρόμος έχει κλείσει για την τροχαία κυκλοφορία.

Τα οχήματα που ταξιδεύουν προς Λευκωσία, διοχετεύονται στον παλαιό δρόμος Λάρνακας – Λευκωσίας, από την έξοδο Κόσιης.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE