Έφοδος αντιεξουσιαστών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την ώρα της λειτουργίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έφοδος αντιεξουσιαστών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την ώρα της λειτουργίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι εισβολείς διαμαρτύρονταν για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη και ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους πιστούς.

Μια ομάδα περίπου 25 ατόμων πραγματοποίησε σήμερα έφοδο στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την ώρα της Κυριακάτικης Λειτουργίας.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αντιεξουσιαστές που διαμαρτύρονταν για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη από πρόσφυγες και μετανάστες.

Οι ταραξίες πέταξαν φέιγ βολάν και ήρθαν σε αντιπαράθεση με πιστούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον ναό.

Στη συνέχεια ιερείς και πιστοί κατάφεραν να τους βγάλουν έξω, ενώ στο σημείο κατέφθασαν μετά από λίγη ώρα άνδρες των ΜΑΤ που προχώρησαν σε 20 προσαγωγές.

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και με τη λήξη του συμβάντος, η κυριακάτικη λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE