Έφοδος αντιεξουσιαστών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την ώρα της λειτουργίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έφοδος αντιεξουσιαστών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την ώρα της λειτουργίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι εισβολείς διαμαρτύρονταν για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη και ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους πιστούς.

Μια ομάδα περίπου 25 ατόμων πραγματοποίησε σήμερα έφοδο στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την ώρα της Κυριακάτικης Λειτουργίας.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αντιεξουσιαστές που διαμαρτύρονταν για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη από πρόσφυγες και μετανάστες.

Οι ταραξίες πέταξαν φέιγ βολάν και ήρθαν σε αντιπαράθεση με πιστούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον ναό.

Στη συνέχεια ιερείς και πιστοί κατάφεραν να τους βγάλουν έξω, ενώ στο σημείο κατέφθασαν μετά από λίγη ώρα άνδρες των ΜΑΤ που προχώρησαν σε 20 προσαγωγές.

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και με τη λήξη του συμβάντος, η κυριακάτικη λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE