Θα «καούμε» - Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό

Θα «καούμε» - Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό

Δείτε τις θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Κυριακή 31/7.

 Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα τραπούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί,  ασθενείς μέχρι 3  μποφόρ,  για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  και τοπικά μέτριοι 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 33  στα δυτικά,  γύρω στους 35  στα υπόλοιπα παράλια και στους 30  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Tο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος παρόλο που κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
 Την Τρίτη,  την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα μέχρι και την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα Κυριακή 31/7 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 39°C 24°C 29%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 34°C 24°C 47%
Λεμεσός: 33°C 21°C 52%
Αεροδρόμιο Πάφου: 31°C 20°C 69%
Παραλίμνι: 35°C 24°C 47%
Πρόδρομος: 29°C 20°C 35%
Πόλις Χρυσοχούς: 33°C 23°C 67%

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.