ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έτσι συνέβη το τροχαίο με θύμα τον 16χρονο

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έτσι συνέβη το τροχαίο με θύμα τον 16χρονο

Δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 31/7, είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 16χρονου από την Ιορδανία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο άτυχος 16χρονος επέβαινε ως συνοδηγός σε δίκυκλο τύπου scooter που βρισκόταν στην δεξιά λωρίδα του δρόμου μπροστά από τον Κήπο Λεμεσού, όταν ο οδηγός του δίκυκλου φρέναρε αιφνιδιαστικά, αφού όχημα που προπορευόταν σταμάτησε απότομα σε κόκκινο σηματοδότη.

Διαβάστε ακόμη:  

Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου 16χρονου – Κύπρια η μητέρα του

Θανατηφόρο το τροχαίο με λεωφορείο στη Λεμεσό – Νεκρός 16χρονος

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας – «Οι φίλοι του 16χρονου έφεραν πίσω ‘σηκωτό’ τον οδηγό του λεωφορείου»

Ο νεαρός οδηγός δεν κατάφερε όμως να σταματήσει έγκαιρα και προσέκρουσαν στο προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί στο έδαφος, στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Δυστυχώς, λεωφορείο που περνούσε εκείνη την στιγμή από το σημείο στην αριστερή λωρίδα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 16χρονο Ιορδανό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top