ΠΛΑΤΡΕΣ: Πήγε για να χαλαρώσει αλλά βρέθηκε εγκλωβισμένος σε γκρεμό με τα ανήλικα παιδιά του!

ΠΛΑΤΡΕΣ: Πήγε για να χαλαρώσει αλλά βρέθηκε εγκλωβισμένος σε γκρεμό με τα ανήλικα παιδιά του!

42χρονος εγκλωβίστηκε στην περιοχή Πλατρών σε γκρεμό, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του – Τους έσωσε η αστυνομία Πλατρών

Στις 17:30 την Κυριακή 31/7, δόθηκε πληροφορία στην αστυνομία ότι στον καταρράκτη «Μιλλομέρη» στην περιοχή Πλατρών εγκλωβίστηκαν τρία άτομα σε απόκρημνο βράχο.

Στην περιοχή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πλατρών και εντόπισαν 42χρονο Ρώσο υπήκοο, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 6 και 10 ετών, να βρίσκονται σε γκρεμό ύψους περίπου 25 μέτρων, χωρίς να μπορούν να κατέβουν λόγω του απότομου της περιοχής.

Τότε στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από την αστυνομία, που διήρκησε περίπου 40 λεπτά, με τα μέλη της να απεγκλωβίζουν με ασφάλεια τα δύο ανήλικα παιδιά και στην συνέχεια τον 40χρονο πατέρα χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ο 42χρονος Ρώσος βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο μαζί με την οικογένεια του και μετά το τέλος της διάσωσης ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό αυτού και των δύο ανήλικων παιδιών του. 

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».