ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ: Έφοδος της ΥΚΑΝ σε σπίτι γνωστού διακινητή ναρκωτικών - Έκρυβε πολλά το όχημα του!

ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ: Έφοδος της ΥΚΑΝ σε σπίτι γνωστού διακινητή ναρκωτικών - Έκρυβε πολλά το όχημα του!

Τα έκρυβε στο όχημα του ο 22χρονος όμως δεν κατάφερε να ξεγελάσει τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών έκαναν έφοδο στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής (31/07) στο σπίτι του 22χρονου Σ.Π από την Μέσα Γειτονία.

Στην οικία του 22χρονου γνωστού προσώπου στις Αρχές εντοπίστηκαν τρεις σπαστήρες με ίχνη κάνναβης.

Ακολούθως έγινε έρευνα στο όχημα του όπου εκεί οι Αστυνομικοί της ΥΚΑΝ εντόπισαν τέσσερις σφραγισμένες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 4 κιλά και 800 γραμμάρια κάνναβης.

Αμέσως ο 22χρονος συνελήφθη αφού προηγουμένως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Αναμένεται τη Δευτέρα (01/08) να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.