Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Λεμεσού για τον υποσιτισμένο άντρα που περιπλανιέται στην πόλη

Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Λεμεσού για τον υποσιτισμένο άντρα που περιπλανιέται στην πόλη

Οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας του Δήμου Λεμεσού προσφέρθηκαν να εντοπίσουν και να βοηθήσουν τον άστεγο άντρα που βρίσκεται σε κατάσταση εξαθλίωσης.

Μετά και το δημοσίευμα μας, ο Δήμος Λεμεσού κινητοποιήθηκε από το πρωί, ώστε να εντοπιστεί ο υποσιτισμένος άνδρας και να του παρασχεθεί βοήθεια.

Οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας επικοινώνησαν με το Κοινοτικό Παντοπωλείο και με το Γραφείο Ευημερίας ώστε να βρεθεί λύση για το πρόβλημα του άτυχου συμπολίτη μας και να του παρασχεθούν τρόφιμα.

Πάντως, να σημειώσουμε, πως όπως μας αναφέρθηκε από τον Δήμο Λεμεσού, δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Δήμου η παροχή στέγης σε αστέγους αλλά στο Γραφείο Ευημερίας. 

Διαβάστε επίσης: Πού είναι το κράτος; Άστεγος άντρας περιπλανιέται σκελετωμένος στη Λεμεσό και η πολιτεία δηλώνει «απούσα»!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.