ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαναν γερή «μπάζα» οι διαρρήκτες - Έφυγαν με το χρηματικό ποσό των 32,500 ευρώ σε μετρητά από διαμέρισμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαναν γερή «μπάζα» οι διαρρήκτες - Έφυγαν με το χρηματικό ποσό των 32,500 ευρώ σε μετρητά από διαμέρισμα

Έσπασαν τη ξύλινη πόρτα διαμερίσματος και «σήκωσαν» τα πάντα οι διαρρηκτές!

Πονοκέφαλο για τις Αστυνομικές αρχές αποτελούν οι διαρρήκτες που συνεχίζουν να δρουν σε προνομιούχες κυρίως περιοχές της Λεμεσού και όπως εκτιμάται, πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών.

Στόχος των διαρρηκτών αποτέλεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας το διαμέρισμα Ρωσίδας στον Αγ.Τύχωνα, από όπου κλάπηκε χρηματικό ποσό 32,500 ευρώ σε μετρητά, καθώς και τέσσερα ρολόγια συνολικής αξίας πέραν των 23,000 ευρώ.

Οι άγνωστοι εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς πέτυχαν είσοδο και έξοδο, στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σπάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο και με σωματική βία τη ξύλινη πόρτα.

Η Αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών που εντοπίζει και παρακολουθεί πολυτελείς οικίες και διαμερίσματα, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ο οποίος για μια ακόμη φορά κάλεσε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας της περιουσίας του.

Το κοινό, συνέχισε, πρέπει να είναι υποψιασμένο και να αναφέρει στην Αστυνομία οτιδήποτε ύποπτο υποπέσει στην αντίληψη του.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE