Δίχρονο αγοράκι πέρασε τη χειρότερη μορφή ανεμοβλογιάς! Δείτε φωτογραφίες

Δίχρονο αγοράκι πέρασε τη χειρότερη μορφή ανεμοβλογιάς! Δείτε φωτογραφίες

Ένα αγοράκι δυο ετών από τη Βρετανία πέρασε τη χειρότερη μορφή ανεμοβλογιάς σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γιατροί του.

Ο μικρός Jasper Allen νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όταν μολύνθηκαν τα εξανθήματα ανεμοβλογιάς που είχε εμφανίσει με αποτέλεσμα να καλυφθεί ολόκληρο το κορμάκι του με εξανθήματα.

«Ήμουν από τις μαμάδες που ήθελα το παιδί μου να περάσει ανεμοβλογιά για να τελειώνει με αυτή τη παιδική ασθένεια. Ωστόσο, όταν μολύνθηκαν να εξανθήματα και ο Jasper έκλαιγε από τον, πόνο σπάραζε η καρδιά μου που δεν μπορούσαν να κάνω κάτι άλλο να τον βοηθήσω» αναφέρει η μητέρα του μικρού.

Η μητέρα του παιδιού Sarah Allen, ισχυρίζεται ότι δύο μέρες πριν μολυνθούν τα εξανθήματα είχε ζητήσει ραντεβού στο τοπικό ιατρείο αλλά της το αρνήθηκαν γιατί δεν θεώρησαν ότι το παιδί έχει ανεμοβλογιά λέγοντάς της μάλιστα ότι «όλες οι μαμάδες νομίζουν ότι το παιδί τους έχει την χειρότερη μορφή ανεμοβλογιάς».

pox1

Όμως το παιδί ανέβασε πυρετό κι έτσι πήγε και πάλι στο νοσοκομείο όπου το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να νοσηλευτεί για πέντε μέρες στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση και μορφίνη.

pox2

Αντίστοιχα εμβόλια για την ασθένεια είναι σήμερα διαθέσιμα στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία αλλά μέχρι σήμερα δεν περιλαμβάνονται στην ιατρική ρουτίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι το οποίο καταγγέλλει στη Sun η μαμά του δίχρονου αγοριού.

pox4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE