LIFESTYLE

Διεθνής καριέρα για άλλη μια δημοφιλή Κυπριακή σειρά! «Αγοράστηκε» από τηλεοπτικό σταθμό στη Λατινική Αμερική

Διεθνής καριέρα για άλλη μια δημοφιλή Κυπριακή σειρά! «Αγοράστηκε» από τηλεοπτικό σταθμό στη Λατινική Αμερική

Η επιτυχία του Μπρούσκο, πέρασε και εκτός συνόρων, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να λατρεύονται στην χώρα του Περού όπου και προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Μετά λοιπόν την τεράστια επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1, οι υπεύθυνοι του περουβιανού τηλεοπτικού σταθμούAmerica Television αγόρασαν τα δικαιώματα και για μία ακόμη σειρά. Μιλάμε για το σήριαλ Δίδυμα Φεγγάρια, το οποίο έχει σημειώσει αρκετά μεγάλη επιτυχία τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

«Είναι φοβερό να μιλάς σε μία γλώσσα και με μία άλλη φωνή. Έχει πολύ πλάκα. Μπράβο στον παραγωγό μας, τον Κούλλη Νικολάου, που προωθεί την σειρά σε όλο τον κόσμο- και τώρα και στη Λατινική Αμερική- και φέρνει συνάλλαγμα στην Κύπρο και την Ελλάδα. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν οι δικές μας παραγωγές από τις ξένες. Και στο παρελθόν η Λάμψη του Νίκου Φώσκολου παιζόταν σε πόσες χώρες. Γιατί όχι και σήμερα;», ανέφερε στην Espresso ο Αγησίλαος Αλεξίου, ο οποίος υποδύεται τον Στέργιο στην σειρά.

Τα γυρίσματα έχουν διακοπεί αυτή την περίοδο, ενώ αναμένεται να ξαναρχίσουν στο τέλος του Αυγούστου, όταν και θα επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές από τις διακοπές τους στην Κύπρο.

didima feggaria 5

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top