LIFESTYLE

Μπέσυ Μάλφα: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Μπέσυ Μάλφα: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Η Μπέσυ Μάλφα δεν μασάει τα λόγια της και συνηθίζει στις συνεντεύξεις της να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Κάτι αντιστοιχο συνέβη και στην τελευταία που έδωσε στην RealLife και τον Βασίλη Μπουζιώτη, στην οποία παραδέχτηκε πως είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στην ζωή της.

Αφορμή είχε σταθεί ο χαμός της μητέρας της.

«Πληγώθηκα και πόνεσα από το χαμό της-πονάω τρομερά ακόμα. Κλείστηκα στον εαυτό μου, ένιωθα πως δεν μπορώ να αντέξω αυτήν την τόσο μεγάλη απώλεια της γυναίκας στην οποία οφείλω όσα είμαι σήμερα. Έπιασα πάτο, είχα την αίσθηση ότι δεν θα τα βγάλω πέρα και δεν σου κρύβω πως πέρασε από το μυαλό μου να βάλω τέλος στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:  «Είναι τόσο βάρος που χάνεσαι σε κακές σκέψεις. Βρήκα τη δύναμη και προχώρησα με τη βοήθεια του άντρα μου, των παιδιών μου, όλοι όσοι μου κράτησαν ζεστά το χέρι. Έμεινα όρθια για αυτούς. Μου λείπει τόσο πολύ η μαμά μου. Μου λείπει πολύ..».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top