ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους «μυρίστηκε» η Αστυνομία και έκανε έφοδο – Βρήκαν 49 πύργους και πέντε άτομα μέσα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους «μυρίστηκε» η Αστυνομία και έκανε έφοδο – Βρήκαν 49 πύργους και πέντε άτομα μέσα!

Έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση υποστατικό τζόγου και μπούκαραν την κατάλληλη στιγμή.

Έφοδο σε υποστατικό ηλεκτρονικού τζόγου έκαναν το βραδύ της Δευτέρας (01/08) μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού αφού προηγούμενος είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το υποστατικό.

Οι εντατικές επιχειρήσεις αλλά και οι έλεγχοι από μέρους της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος έφεραν αποτέλεσμα στην Λεμεσό καθώς μέλη του σώματος έχουν θέσει υπό στενή παρακολουθήσει τα υποστατικά τζόγου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια της παρακολούθησης συγκεκριμένου υποστατικού στην Οδό Λουκή Ακρίτα στη Λεμεσό το βράδυ της Δευτέρας (01/08) αντιλήφθηκαν πρόσωπο να εισέρχεται εντός του χώρου.

Αμέσως αστυνομικός υπό κάλυψη επιχείρησε να εισέλθει στο υποστατικό χωρίς ωστόσο να τον αφήσουν. Ο Αστυνομικούς τότε παρέμεινε στο χώρο της εισόδου όπου σε κάποια στιγμή έφτασε ο ιδιοκτήτης του υποστατικό και του επέτρεψε να περάσει.

Ο Αστυνομικός μόλις εισήλθε στο χώρο αντιλήφθηκε πέντε πρόσωπα να βρίσκονται μέσα στο καζίνο. Ακολούθως εκδόθηκε ένταλμα για κατάσχεση των 49 ηλεκτρονικών υπολογιστών ενώ όλα τα πρόσωπα πέρασαν από την  ΑΔΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.