ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους «μυρίστηκε» η Αστυνομία και έκανε έφοδο – Βρήκαν 49 πύργους και πέντε άτομα μέσα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους «μυρίστηκε» η Αστυνομία και έκανε έφοδο – Βρήκαν 49 πύργους και πέντε άτομα μέσα!

Έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση υποστατικό τζόγου και μπούκαραν την κατάλληλη στιγμή.

Έφοδο σε υποστατικό ηλεκτρονικού τζόγου έκαναν το βραδύ της Δευτέρας (01/08) μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού αφού προηγούμενος είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το υποστατικό.

Οι εντατικές επιχειρήσεις αλλά και οι έλεγχοι από μέρους της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος έφεραν αποτέλεσμα στην Λεμεσό καθώς μέλη του σώματος έχουν θέσει υπό στενή παρακολουθήσει τα υποστατικά τζόγου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια της παρακολούθησης συγκεκριμένου υποστατικού στην Οδό Λουκή Ακρίτα στη Λεμεσό το βράδυ της Δευτέρας (01/08) αντιλήφθηκαν πρόσωπο να εισέρχεται εντός του χώρου.

Αμέσως αστυνομικός υπό κάλυψη επιχείρησε να εισέλθει στο υποστατικό χωρίς ωστόσο να τον αφήσουν. Ο Αστυνομικούς τότε παρέμεινε στο χώρο της εισόδου όπου σε κάποια στιγμή έφτασε ο ιδιοκτήτης του υποστατικό και του επέτρεψε να περάσει.

Ο Αστυνομικός μόλις εισήλθε στο χώρο αντιλήφθηκε πέντε πρόσωπα να βρίσκονται μέσα στο καζίνο. Ακολούθως εκδόθηκε ένταλμα για κατάσχεση των 49 ηλεκτρονικών υπολογιστών ενώ όλα τα πρόσωπα πέρασαν από την  ΑΔΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE