ΠΑΦΟΣ: «Μέσα» η ανήλικη και οι δυο άντρες για τα φυτά κάνναβης – Πήγαν παρέα για να τα ποτίσουν και κατέληξαν πίσω από τα σίδερα

ΠΑΦΟΣ: «Μέσα» η ανήλικη και οι δυο άντρες για τα φυτά κάνναβης – Πήγαν παρέα για να τα ποτίσουν και κατέληξαν πίσω από τα σίδερα

Διατάγματα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 27 και 24 ετών και δύο ημερών για 17χρονη για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχής ναρκωτικών, παράνομη χρήση και παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν) μετά από πληροφορία, εντόπισαν τη Δευτέρα (01/08) σε εγκαταλελειμμένα κτηνοτροφικά υποστατικά σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Μηλιού της  επαρχίας Πάφου, επτά υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 15 – 60 εκατοστών περίπου.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν να πλησιάζει στην περιοχή, αυτοκίνητο από το οποίο αποβιβάστηκε ένα πρόσωπο, το οποίο με τη χρήση φακού ενσωματωμένου σε κινητό τηλέφωνο εισήλθε εντός των υποστατικών και εξερχόμενος από αυτά είχε στην κατοχή του ένα μεγάλο πλαστικό παγούρι με νερό, ενώ προσέγγισε τα υπό καλλιέργεια φυτά με σκοπό να τα ποτίσει.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 27χρονο από την Πάφο , ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 27χρονου διαπιστώθηκε ότι σ` αυτό επέβαιναν ένας 24χρονος και μία 17χρονη.

Ακολούθως  συνελήφθηκαν ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και 17χρονη συνεπιβάτης για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE