ΕΛΛΑΔΑ: Άνδρας προσπάθησε να μπεί από το παράθυρο στο τρένο και πέθανε - Δείτε τι συνέβη

ΕΛΛΑΔΑ: Άνδρας προσπάθησε να μπεί από το παράθυρο στο τρένο και πέθανε - Δείτε τι συνέβη

Συγκλονισμένοι οι επιβάτες του τρένου που περνούσε την Δευτέρα (1/7) στις 23:40 από τον σταθμό της Ομόνοιας είδαν τον τραγικό τρόπο με τον οποίο ένας άντρας έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνώστων στοιχείων άντρας έτρεξε να προλάβει το τρένο που ξεκινούσε από τον σταθμό αλλά δεν τα κατάφερε! Τότε προσπάθησε να μπει από το παράθυρο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τον συρμό.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο ενώ τα τρένα παρέμειναν ακινητοποιημένα!

Λίγες ώρες αργότερα, μετά από επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες και τρία οχήματα κατάφεραν να βγάλουν τον άντρα, που δυστυχώς είχε ξεψυχήσει.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».