ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κ. Ιωαννίδης, πατέρας πρώην ποδοσφαιριστή, το θύμα του εργατικού ατυχήματος

Ο Κ. Ιωαννίδης, πατέρας πρώην ποδοσφαιριστή, το θύμα του εργατικού ατυχήματος

Ο Κίκης Ιωαννίδης είναι το θύμα του εργατικού ατυχήματος, για το οποίο σας ενημερώσαμε από το πρωί της Τρίτης (02/08).

Όπως πληροφορούμαστε, ο άτυχος άνδρας έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε θανάσιμα, αφού εξέπνευσε λίγο αργότερα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί την Τετάρτη 3/8. 

Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση, καθώς ο αποβιώσας είναι ο πατέρας του πρώην αρχηγού της Νέας Σαλαμίνας, Ανδρέα Ιωαννίδη.

Σημειώνεται σχετικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου εκφράζει το συγκλονισμό και τη βαθιά του λύπη για τον απροσδόκητο χαμό του Κίκη Ιωαννίδη, πατέρα του για χρόνια πρώην αρχηγού της ομάδας και νυν μέλους του Δ.Σ. Ανδρέα Ιωαννίδη.

Σήμερα το πρωί, 2/8, μετά από εργατικό ατύχημα ο Κίκης άφησε πίσω του οικογένεια και πολλούς φίλους. Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το Δ.Σ. θα παραστεί σύσσωμο στην κηδεία και θα αποδώσει τις τιμές που αξίζουν σε αγνό και πιστό Σαλαμιναίο. Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν αργότερα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top