ΥΓΕΙΑ

Ο απίθανος χυμός που καίει το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς

Ο απίθανος χυμός που καίει το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς

Αυτός είναι ένας από τους πιο απλούς χυμούς που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά αγνά υλικά και καλή θέληση!

Το λίπος στην κοιλιά δεν είναι μόνο το πιο επιβλαβές λίπος στο σώμα σας, που συνδέεται με πολλές ασθένειες, αλλά είναι ταυτόχρονα και το πιο αντιαισθητικό και εκείνο που άντρες και γυναίκες πασχίζουν να εξαφανίσουν. Απο πλευράς υγείας, το υπερβολικό λίπος στην κοιλιά  μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη της καρδιακής νόσου, της υπέρτασης, σε μεταβολικές δυσλειτουργίες, άσθμα, τη νόσο Alzheimer, ακόμη και σε προβλήματα γονιμότητας.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ρόφημα, φτιαγμένο 100% από φυσικά υλικά, το οποίο συνδυάζει σπανάκι, τζίντζερ και λεμόνι και το οποίο, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά στην κοιλιά πιο εύκολα. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους.

Είναι προτιμότερο να το πιείτε το πρωί, με άδειο στομάχι, 30 λεπτά πριν το πρωινό, ώστε να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας.

Συστατικά:
1 λεμόνι
μια χούφτα σπανάκι
1 ποτήρι νερό
ένα κομμάτι τζίντζερ (2-3 εκατοστά)

Στραγγίζετε και ανακατεύετε όλα τα υλικά και καταναλώνετε το ρόφημα αμέσως.

mothersblog.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top