ΠΑΦΟΣ: Νεκρός στην οικία του εντοπίστηκε 43χρονος

ΠΑΦΟΣ: Νεκρός στην οικία του εντοπίστηκε 43χρονος

Νεκρός εντοπίστηκε γύρω στις 18:00 το απόγευμα στην οικία όπου διέμενε στην Πάφο, 43χρονος από την Πολωνία, ο οποίος εργαζόταν στην Πάφο.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν απέκλεισαν εκ πρώτης όψεως  την εγκληματική ενέργεια. 

Η σορός του 43χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου και από εκεί αναμένεται να μεταφερθεί  στο νεκροτομείο του ΓΝ Λεμεσού για τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής. 

Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο θάνατος του 43χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διακριβωθούν μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.