ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Πληροφορίες θέλουν τον Burelli να είναι νεκρός

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Πληροφορίες θέλουν τον Burelli να είναι νεκρός

Το σενάριο, ο μακελάρης του τετραπλού φόνου που σημειώθηκε στην Αγία Νάπα τον περασμένο Ιούνιο να είναι νεκρός φαντάζει πλέον ως το πιθανότερο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι τα πρώτα 24ωρα μετά από την στυγερή δολοφονία ήταν κρίσιμα για τον εντοπισμό του αλβανού εκτελεστή.

Από την στιγμή όμως που ενάμιση μήνα μετά, κανένα ίχνος του δεν έχει βρεθεί και δεδομένου ότι αυτοί που του είχαν αναθέσει το συμβόλαιο θανάτου δεν θα ήθελαν με τίποτα να πέσει στα χέρια της αστυνομίας, το ενδεχόμενο να είναι νεκρός είναι το πιθανότερο.

Παράλληλα το δημοσίευμα επικαλούμενο τις ίδιες πηγές υπογραμμίζει ότι η Αστυνομία είναι σίγουρη ότι ο Burelli δεν διέφυγε ποτέ από την Κύπρο αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις ο ίδιος να χρησιμοποίησε αεροδρόμιο ή λιμάνι των κατεχομένων.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Φέρεται να έδωσε εντολή ο «Μπένης» όπως δολοφονηθεί άμεσα ο Burelli

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE