ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τι συμβαίνει στην Λάρνακα…; Βοήθεια» Απίστευτη ταλαιπωρία σε πτήση της British Airways με προορισμό τη Βρετανία

«Τι συμβαίνει στην Λάρνακα…; Βοήθεια» Απίστευτη ταλαιπωρία σε πτήση της British Airways με προορισμό τη Βρετανία

Για καθυστέρηση «μαμουθ» κάνει λόγο η Βρετανική DailyMail αναφορικά με τη πτήση της Βritish Airways που θα αναχωρούσε από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο το απόγευμα της Κυριακής 31/7.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η πτήση BA663 με 100 επιβάτες που θα αναχωρούσε στις 19:30 όχι μόνο δεν έφυγε την Κυριακή 31/7 αλλά μόλις χθες Τρίτη 2/8. Η απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών αλλά και η έλλειψη επικοινωνίας και ενημέρωσης από πλευράς της εταιρίας κακίζονται στο δημοσίευμα που επικαλείται τουρίστες που βρίσκονταν στην Κύπρο.

Η 36ωρη ταλαιπωρία οφείλεται σύμφωνα με το δημοσίευμα σε ένα τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος το οποίο παρέμεινε καθηλωμένο στη Λάρνακα. Πολλοί ήταν οι εκνευρισμένοι Βρετανοί που ανέβαζαν στα social media αναρτήσεις ζητώντας εξηγήσεις αλλά και…βοήθεια!

Passengers took to social media to hit out at BA's seemingly inadequate communication

«Η επικοινωνία με την εταιρία ήταν ελλιπέστατη, κανένας δεν μας έλεγε που να πάμε και τι να κάνουμε» αναφέρει επιβάτης ενώ άλλος ένας προσθέτει: «Συνεχώς μας έδιναν καινούργιες ώρες αναχώρησης οι οποίες τελικά αναβάλλονταν διαρκώς»

Another passenger tweeted his disappointment that 'no-one seems to know' what was going on during the flight delay

Ζητούσαν επιτακτικά άλλο αεροσκάφος να τους μεταφέρει με ασφάλεια στην Βρετανία κάτι που τελικά έγινε το πρωί της Τρίτης 2/8 με εκπρόσωπο της British Airways να δηλώνει: «Η ασφάλεια των επιβατών μας είναι το κύριο μέλημά μας και δεν το διαπραγματευόμαστε. Φροντίσαμε τους πελάτες μας και τους βρήκαμε δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία που υπέστησαν»

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top