ΛΑΡΝΑΚΑ: «Κάρφωσε» μέσα στο κυκλικό κόμβο η 38χρονη - Ούτε την πινακίδα δεν πρόσεξε!

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Κάρφωσε» μέσα στο κυκλικό κόμβο η 38χρονη - Ούτε την πινακίδα δεν πρόσεξε!

Προκάλεσε από μόνη της τροχαίο η 38χρονη αφού δεν έβγαλε μπροστά της από το πολύ ποτό!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης (03/08) , 38χρονη κάτοικος Λάρνακας ενώ οδηγούσε το όχημα της στην λεωφόρο Αντρέα Χριστοδουλίδη, κάτω από συνθήκες που διερευνάται «κάρφωσε» στο κυκλικό κόμβο της Βεργίνας.

Η 38χρονη οδηγός εισήλθε  στον κυκλικό κόμβο, «κάρφωσε» στην προειδοποιητική πινακίδα και την απέκοψε,  ευτυχώς για καλή της τύχη δεν τραυματίστηκε.

Στην σκηνή μετέβηκαν μέλη της Τροχαίας όπου σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε, η ένδειξη ήταν 102μg%.

Η 38χρονη οδηγός μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λάρνακας όπου σε επαναληπτικό έλεγχο η ένδειξη ήταν πάλι 102 μg%  αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το νόμο, όριο.

Μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν συγγενικό της πρόσωπο για να την παραλάβει ενώ η 38χρονη αναμένεται να κλητευθεί αργότερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.