Σοκ στα Τρίκαλα. 37χρονος σκοτώθηκε από μπαλκόνι που του έπεσε στο κεφάλι

Σοκ στα Τρίκαλα. 37χρονος σκοτώθηκε από μπαλκόνι που του έπεσε στο κεφάλι

Σοκ στα Τρίκαλα από τον τραγικό τρόπο που έχασε την ζωή του 37χρονος στην Βασιλική Καλαμπάκας.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr τραγική κατάληξη είχαν, σήμερα το πρωί, οι εργασίες που πραγματοποιούσε 37χρονος Τρικαλινός, στο μπαλκόνι της οικίας του, στην Βασιλική Τρικάλων.

Ο 37χρονος Κωνσταντίνος Μάκας, βρισκόταν κάτω από το μπαλκόνι και εκτελούσε εργασίες υποστύλωσης, όταν κομμάτι του μπαλκονιού έπεσε στο κεφάλι του.

Οι οικείου του ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον 37χρονο με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρίκαλων, αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών, λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE