«Θα μπορούσαν να με σκοτώσουν» - Παρατράβηξε το αστείο με τους… δαρμένους ισραηλίτες στην Αγία Νάπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Θα μπορούσαν να με σκοτώσουν» - Παρατράβηξε το αστείο με τους… δαρμένους ισραηλίτες στην Αγία Νάπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φαίνεται πως έγινε της μόδας το αστείο με τους Ισραηλίτες που υποστηρίζουν ότι… ξυλοκοπούνται απρόκλητα σε κυπριακά ξενοδοχεία.

Την Τρίτη (02/08) η JerusalemOnline ανέδειξε μια ακόμη «ιστορία» με νεαρό από το Ισραήλ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από το προσωπικό ξενοδοχείου.

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Προσωπικό ξενοδοχείου επιτέθηκε σε ισραηλινούς εφήβους – «Ουρούσαν στους διαδρόμους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο νεαρός ισραηλινός φέρεται να κατέβηκε στο bar της πισίνας του ξενοδοχείου πίνοντας ποτό που είχε αγοράσει από τα αδασμολόγητα. Όπως είπε, ο μπάρμαν αφού πρώτα του υπέδειξε πως πρέπει να το πετάξει (σ.σ. κανόνες ξενοδοχείου),  άρχισε να γίνεται επιθετικός.

Ο Ισραηλινός πελάτης μιλώντας στην JerusalemOnline υποστηρίζει ότι ο μπάρμαν φώναξε  «διώξτε αυτόν τον Ισραηλινό» και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Αμέσως μετά τρία άτομα της ασφάλειας του ξενοδοχείου άρχισαν να τον κτυπούν, χωρίς κάποιος να τον βοηθήσει.

«Θα μπορούσαν εύκολα να με σκοτώσουν. Μου φώναζαν ‘σκύλε’ και ότι είμαι αηδιαστικό άτομο», ισχυρίστηκε ο 21χρονος. 

Το δημοσίευμα συνοδεύεται από οπτικό υλικό που δείχνει μώλωπες στο κορμί του καταγγέλλοντα. Η κύρια φωτογραφία που χρησιμοποιούμε είναι απ΄ αυτό το video.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE