Μια άγνωστη ιστορία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Ο άγριος ξυλοδαρμός από τον Παπαμιχαήλ μπροστά σε όλους,που την σόκαρε ... - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια άγνωστη ιστορία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Ο άγριος ξυλοδαρμός από τον Παπαμιχαήλ μπροστά σε όλους,που την σόκαρε ... - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

20 χρόνια συμπληρώθηκαν πριν μερικές μέρες από το θάνατο (23/7/1996) της Αλίκης Βουγιουκλάκη και κανείς δεν ξεχνά την Ελληνίδα σταρ που έγραψε τη δική της ιστορία. Η Αλίκη ήταν το κορίτσι που αγαπούσαν όλοι και οι ταινίες της ακόμη και σήμερα συγκινούν μικρούς και μεγάλους.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης ανοίγει το αρχείο του και δημοσιεύει στο ΒΗΜΑgazino σπάνιες φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι που είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στις Κάννες. Οι δυο τους με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Διπλοπενιές», βρέθηκαν στην Γαλλία και σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης στις Κάννες, το Akou Akou Club.

Εκεί η Αλίκη εντυπωσίασε (αν και άυπνη) όλους όσους βρέθηκαν στο πάρτι, τράβηξε τα φωτογραφικά φλας με το χορό και τα φιλιά της στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και γνώρισε τον Ομάρ Σαρίφ, τον Αλμπέρτο Σάρντι και πολλούς ακόμη αξιόλογους καλλιτέχνες. Όπως αποκάλυψε πολλά χρόνια αργότερα η ίδια η Αλίκη όμως το πάρτι δεν ήταν όπως το είχε φανταστεί.

Το γλέντι μετατράπηκε σε ξυλοδαρμό και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πιάστηκε στα χέρια με τον Βίκτωρα Μιχαηλίδη. Ο γνωστός πρωταγωνιστής ένιωσε αδικημένος, όταν κατάλαβε πως ο Μιχαηλίδης τους κάλεσε να κάνουν το πάρτι και προσπάθησε να προωθήσει την Ρίκα Διαλυνά, μετατρέποντας το διάσημο ζευγάρι από πρωταγωνιστές σε απλούς θεατές της βραδιάς.

Η Αλίκη είχε αφηγηθεί για το περιστατικό: «Από τις Κάννες θυμάμαι τον καβγά του Παπαμιχαήλ με τον Βίκτωρα Μιχαηλίδη. Ο Δημήτρης κι εγώ μετά την παράσταση που παίζαμε στη Θεσσαλονίκη, είχαμε ταξιδέψει με νυχτερινή πτήση για τις Κάννες, είχαμε αλλάξει τρία αεροπλάνα και ήμασταν άυπνοι. Έπρεπε να παραβρεθούμε στην προβολή της ταινίας και στο πάρτι…»

Πάμε στο πάρτι και είχαμε συμφωνήσει ότι στο «Κάτω στον Πειραιά στα καμίνια» θα σηκωνόμασταν με τον Δημήτρη. Εκείνος να χορέψει ζεϊμπέκικο και εγώ να τραγουδήσω… άρχισε να γίνεται σαματάς και κατέβασαν το γενικό.

«Έκοψε ο Βίκτωρας το γλέντι έδιωξε τις κάμερες και τους είπε είναι νωρίς», αναφέρει η Αλίκη εξηγώντας πως ο Μιχαηλίδης ήθελε εκείνη τη βραδιά να προωθήσει τη Ρίκα Διαλυνά και δεν ήθελε να κλέψουν εκείνοι την παράσταση. Αυτό εξόργισε τον Παπαμιχαήλ και ήρθε στα χέρια με τον Μιχαηλίδη.

«Έγινε χαμός, βγήκαν έξω από το κέντρο και ο Ομάρ Σαρίφ κράταγε τον Δημήτρη και ο Αλμπέρτο Σόρτι τον Μιχαηλίδη. Η Ρίκα Διαλυνά εξακολουθούσε να χορεύει, οι κάμερες παίρνανε. Έγινε τέτοιος καβγάς… Κι εγώ στην άκρη έκλαιγα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγριος ξυλοδαρμός από τον Παπαμιχαήλ μπροστά σε όλους που την σόκαρε

vougiouklaki3

vougiouklaki4

tlife.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE