Υποχώρηση του καύσωνα τις επόμενες μέρες – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Υποχώρηση του καύσωνα τις επόμενες μέρες – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Σήµερα Πέμπτη 4/8, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και από το µεσηµέρι στα προσήνεµα παράλια, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 37 στα βόρεια παράλια, στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, στους 22 στα δυτικά, στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Παρασκευή για να κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το Σαββατοκυρίακο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.