Νέα οργανωτική δομή από την Ελληνική Τράπεζα - Όλα τα νέα πρόσωπα

Νέα οργανωτική δομή από την Ελληνική Τράπεζα - Όλα τα νέα πρόσωπα

Σε αναθεώρηση της οργανωτικής δομής του ομίλου, με ισχύ από σήμερα, προχώρησε η Ελληνική Τράπεζα με στόχο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος και να εξορθολογίσει/ενδυναμώσει την Εκτελεστική Επιτροπή.

 

Στην ανακοίνωση η Ελληνική Τράπεζα αναφέρει ότι ο υφιστάμενος Ανώτατος Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων Νίκος Χατζημάρκου θα αναλάβει τη Διεύθυνση του Γραφείου του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή/Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας από το Σεπτέμβριο του 2016.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE