ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Του έσπασαν την σιαγόνα – Σοβαρά τραυματισμένος άντρας μετά από συμπλοκή

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Του έσπασαν την σιαγόνα – Σοβαρά τραυματισμένος άντρας μετά από συμπλοκή

Με σπασμένη σιαγόνα και με μώλωπες στο σώμα νοσηλεύεται άντρας μετά από συμπλοκή στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης (04/08) υπήρχε πληροφορία πως άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική της Αγίας Νάπας.

Ο άντρας φέρει σοβαρό κάταγμα γνάθου, μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Η πληροφόρηση που είχε η Αστυνομία αναφέρει πως πιθανόν ο άντρας να τραυματίστηκε μετά από συμπλοκή με άλλα πρόσωπα.

Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο άντρας μέχρι στιγμής δεν κατέστει δυνατόν να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Στην Αστυνομία έφτασε επίσης πληροφορία πως  γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα υπήρχε συμπλοκή σε μπυραρία της Αγίας Νάπας.

Το ΤΑΕ Αμμόχωστου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE