Παρίσι: Μουσουλμάνοι μετανάστες πυρπόλησαν λεωφορείο - Φώναζαν «Allahu Akbar» - VIDEO

Παρίσι: Μουσουλμάνοι μετανάστες πυρπόλησαν λεωφορείο - Φώναζαν «Allahu Akbar» - VIDEO

Κατέβασαν οδηγό και επιβάτες και κατέκαψαν το όχημα.

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στο Παρίσι με πρωταγωνιστές μία ομάδα μουσουλμάνων μεταναστών οι οποίοι τα ξημερώματα της Πέμπτης ανέκοψαν την πορεία λεωφορείου στο προάστιο Σεν Ντενί του Παρισιού και αφού κατέβασαν τον οδηγό και τους επιβάτες, έσπασαν τα τζάμια και το πυρπόλησαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η ομάδα των αγνώστων, φώναζε «Allahu Akbar», κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα, όμως ο Δήμαρχος του Σεν Ντενί, Didier Paillard δήλωσε σχετικά: «Αυτή η ενέργεια προμελετημένου βανδαλισμού, οι συνέπειες της οποίας θα μπορούσαν να είναι τραγικές, έρχεται μετά από μια απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ενός εργαζομένου με βόμβα μολότοφ στις 22 Ιουλίου αλλά και του βανδαλισμού κάποιων κτιρίων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.