Παρίσι: Μουσουλμάνοι μετανάστες πυρπόλησαν λεωφορείο - Φώναζαν «Allahu Akbar» - VIDEO

Παρίσι: Μουσουλμάνοι μετανάστες πυρπόλησαν λεωφορείο - Φώναζαν «Allahu Akbar» - VIDEO

Κατέβασαν οδηγό και επιβάτες και κατέκαψαν το όχημα.

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στο Παρίσι με πρωταγωνιστές μία ομάδα μουσουλμάνων μεταναστών οι οποίοι τα ξημερώματα της Πέμπτης ανέκοψαν την πορεία λεωφορείου στο προάστιο Σεν Ντενί του Παρισιού και αφού κατέβασαν τον οδηγό και τους επιβάτες, έσπασαν τα τζάμια και το πυρπόλησαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η ομάδα των αγνώστων, φώναζε «Allahu Akbar», κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα, όμως ο Δήμαρχος του Σεν Ντενί, Didier Paillard δήλωσε σχετικά: «Αυτή η ενέργεια προμελετημένου βανδαλισμού, οι συνέπειες της οποίας θα μπορούσαν να είναι τραγικές, έρχεται μετά από μια απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ενός εργαζομένου με βόμβα μολότοφ στις 22 Ιουλίου αλλά και του βανδαλισμού κάποιων κτιρίων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.