LIFESTYLE

Γιατί στράβωσε η συμφωνία της Βίσση με το «The Voice»; Τι απαίτησε η Κύπρια;

Γιατί στράβωσε η συμφωνία της Βίσση με το «The Voice»; Τι απαίτησε η Κύπρια;

Η τραγουδίστρια έθεσε τους όρους της, οι οποίοι για τους ιθύνοντες μάλλον θεωρήθηκαν παράλογοι...

Μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά η γιγαντοαφίσα που κοσμεί κτίριο δίπλα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο και απεικονίζει την Άννα Βίσση με το λογότυπο του ραδιοφωνικού σταθμού party ο οποίος πρόσφατα πέρασε στην ιδιοκτήσια του ομίλου του Epsilon.  Αν και οι πάντες στοιχημάτιζαν πως η Άννα Βίσση θα είναι στην κριτική επιτροπή του «The Voice» εκείνη επέλεξε τελικά μαζί με τον Νίκο Καρβέλα την συχνότητα του καναλιού του Περιστερίου κάνοντας την έκπληξη.

Όχι για όλους…. Υπάρχουν λοιπόν κάποια δεδομένα:  Σύμφωνα με το nassosblog, η Βίσση είχε θέσει εδώ και δύο εβδομάδες όρο στους υπεύθυνους του talent show να είναι η μόνη γυναίκα στην κριτική επιτροπή. Επίσης να είναι στο πλευρό της ο Νίκος Καρβέλας. Αν και οι Έλληνες παραγωγοί δεν ήταν αρνητικοί, οι τούρκοι συμπαραγωγοί του The Voice που έχουν σημαντικό λόγο στο στήσιμο του concept δεν αποδέχθηκαν τους συγκεκριμένους όρους. Επίσης συμφωνία δεν είχε επέλθει ούτε στο οικονομικό κομμάτι.

Οι συζητήσεις Βίσση – Καρβέλα με το Epsilon δεν είναι καινούργιες: Έχουν ξεκινήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι όταν η πρώην πλέον σύζυγος του συνθέτη Αννίτα Πάνια πήρε μεταγραφή για το κανάλι του Περιστερίου. Τότε στο σταθμό σχεδίαζαν την επαναφορά του Greek Idol με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια και μέλη της επιτροπής τόσο την Άννα Βίσση όσο και τον Νίκο Καρβέλα. Το project δεν προχώρησε όμως οι συζητήσεις δεν σταμάτησαν ποτέ.

Και αναζωπυρώθηκαν πριν μερικές εβδομάδες όποτε στη συνέχεια προχώρησε και το deal με πολύ πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους απ’ όσα είχαν προταθεί στην Άννα Βίσση από το STAR μιας και στον Νίκο Καρβέλα δεν υπήρξε ποτέ επίσημη πρόταση για το «The Voice». Τώρα όσον αφορά στο project πιθανόν να είναι επαναφορά του Greek Idol ωστόσο ακόμη στο κανάλι δεν έχουν καταλήξει καθώς εξετάζουν και δύο ακόμη talentshows. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εκπομπή δεν πρόκειται να βγει τον Σεπτέμβρη, θα βγει μέσα Νοεμβρίου, επίσης παρουσιάστρια δεν θα είναι η Αννίτα Πάνια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top