ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Δείτε την μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε ποτέ στην Κύπρο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Δείτε την μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε ποτέ στην Κύπρο

Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε κρυμμένη σε φορτίο με γεννήτριες (αποθήκη), κοντά στο νέο λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της ΥΚΑΝ κ. Γαβρίλη Γαβριήλ, η ΥΚΑΝ παρακολουθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα την συγκεκριμένη αποθήκη αφού υπήρχε πληροφόρηση ότι ήταν κρυψώνα ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης: 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βρέθηκαν 142 συσκευασίες - Απίστευτη η ποσότητα της κοκαΐνης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τριψήφιος ο αριθμός της ποσότητας των ναρκωτικών - Η ΥΚΑΝ παρακολουθούσε καιρό την αποθήκη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός της ποσότητας των ναρκωτικών ενδέχεται να είναι και τριψήφιος.

Ο κ. Γαβριήλ, πρόσθεσε ότι τα ναρκωτικά πριν φτάσουν στην Κύπρο είχαν περάσει και από άλλα ευρωπαϊκά λιμάνια και όπως φαίνεται η Κύπρος δεν θα ήταν ο τελικός τους προορισμός.

Δείτε φωτογραφίες με την ποσότητα κοκαΐνης: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE