Θεσσαλονίκη: Πα-τέρας ασελγούσε στον 4χρονο γιο του

Θεσσαλονίκη: Πα-τέρας ασελγούσε στον 4χρονο γιο του

Τον κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του.

Πενηντάχρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος του ηλικίας τεσσάρων ετών γιου του.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η 43χρονη εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου κατήγγειλε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης το περιστατικό το οποίο, όπως ισχυρίζεται, σημειώθηκε πριν από δέκα μέρες.

Ο πατέρας του ανήλικου συνελήφθη, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.