Δεν κουμάνταρε την άμυνα και... αποκλείστηκε!

Δεν κουμάνταρε την άμυνα και... αποκλείστηκε!

Ο Απόλλωνας έδωσε μία πραγματική μάχη στο ΓΣΠ και προσπάθησε για την πρόκριση. Ωστόσο παρά τα τρια τέρματα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση καθώς τον πρόδωσε η άμυνα του.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση καθώς η κανονική διάρκεια έληξε 2-1 υπέρ του Απόλλωνα. Στην παράταση ο αγώνας έλειξε 3-3. Οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν το τέρμα με τον Βινίσιους ωστόσο ισοφάρισε ο Άντερσεν. Ο Παπουλής σκόραρε και έκανε το 2-1. Στην παράταση ο Γκίε πέτυχε το 3-1, ενώ στην επόμενη φάση δέχθηκε και πάλι μαχαιριά από τον Κάιο. Λίγο πριν το τέλος οι Ελβετοί πέτυχαν την ισοφάριση σε 3-3.

Διαβάστε περισσότερα στο themasports! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.