Ηθοποιός έσωσε από βέβαιο πνιγμό 5μελή οικογένεια Γάλλων! Ήρωας...

Ηθοποιός έσωσε από βέβαιο πνιγμό 5μελή οικογένεια Γάλλων! Ήρωας...

O ηθοποιός μαζί με τον λιμενικό αλλά και τον ιδιοκτήτη ταβέρνας έστησαν σε χρόνο dt επιχείρηση διάσωσης...

Ο λόγος για τον Θεόφιλο Βανδώρο, το οποίο το κοινό αγάπησε κυρίως μέσα από την σειρά  «Τμήμα Ηθών» όπου υποδύονταν τον αστυνομικό Παύλο. Ήρθε η στιγμή που ο… «Παύλος» έσωσε και την ζωή πέντε Γάλλων τουριστών στην πραγματικότητα.

Οι πέντε άνθρωποι επιβιβάστηκαν στο σκάφος νωρίς το πρωί από την περιοχή έξω από την Χαλκίδα, όπου παραθέριζαν. «Ο Ευβοϊκός είναι δύσκολη θάλασσα, με ρεύματα και μεγάλες μεταβολές. Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, ο καιρός δυνάμωσε, αγρίεψε και έφτασε τα 6 με 7 μποφόρ» είπε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «Freddo» και συμπλήρωσε: «Τα κύματα έσκαγαν πάνω στο σκάφος και το έκαναν να χτυπάει πάνω στα κοφτερά  βράχια. Ο ένας από τους δύο επιβάτες μάλιστα χτύπησε το κεφάλι του».

Οι τουρίστες στάθηκαν μάλιστα διπλά άτυχοι αφού μπήκαν νερά στη μηχανή με αποτέλεσμα το μοτέρ να πάθει βραχυκύκλωμα. Τότε ο ηθοποιός μαζί με τον λιμενικό αλλά και τον ιδιοκτήτη ταβέρνας έστησαν επιχείρηση διάσωσης, και κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τους τουρίστες και να τους βγάλουν ξανά στην στεριά.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE