ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μέθυσαν,τους έσπασαν στο ξύλο και τους μαχαίρωσαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μέθυσαν,τους έσπασαν στο ξύλο και τους μαχαίρωσαν

Τους έσπασαν στο ξύλο και τους έστειλαν στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Φιλελεύθερος την Παρασκευή 5/8, δυο Ρουμάνοι υπάλληλοι σφαγείου επιτέθηκαν σε έξι Ινδούς συναδέλφους τους. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα η επίθεση έγινε στις 7 Ιουνίου 2016, άνευ λόγου και αιτίας. Οι 6 Ινδοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 

Σύμφωνα με την καταγγελία τους στην Αστυνομία οι 2 Ρουμάνοι τους έβρισαν με την λέξη "μαύροι" και στην συνέχεια άρχισαν να τους χτυπούν.

Την περασμένη Τετάρτη 3/8 ο ένας καταζητούμενος εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο με σκοπό να αναχωρήσει για την πατρίδα του, όμως συνελήφθη και προσήχθη ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εξέδωσε διάταγμα κράτησης του και αναμένεται η σύλληψη του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE