LIKE ONLINE

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυναίκα έκρυψε 11χρονο παιδί σε...ταξιδιωτική βαλίτσα ! - ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυναίκα έκρυψε 11χρονο παιδί σε...ταξιδιωτική βαλίτσα ! - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί σε σταθμό λεωφορείου στη Βραζιλία όταν άνοιξαν τη βαλίτσα μιας 23χρονης κατά τη διάρκεια ελέγχου! Ο λόγος; Ένας 11χρονος ήταν κρυμμένος μέσα στη βαλίτσα.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, οι αστυνομικοί ανοίγουν την βαλίτσα και ξαφνικά εμφανίζεται το πόδι του μικρού αγοριού και μετά βγαίνει ολόκληρος.

Στα ερωτήματα των αστυνομικών για το πώς βρέθηκε το μικρό παιδί στη βαλίτσα, η 23χρονη Νατάσα Βιτοριάνο Σούτο υποστήριξε ότι συνάντησε το 11χρονο παιδί σε ένα δρόμο της περιοχής Μποταφόγκο και της ζήτησε να το πάρει μαζί της για να το υιοθετήσει.

Έτσι, αποφάσισε να το κρύψει στη βαλίτσα προκειμένου να επιστρέψει στην πόλη της, την Μπραζιλία, και να μην το δει κανείς! Φρόντισε, μάλιστα, να του βάλει και μια ροζ κουβέρτα για να είναι πιο άνετο το ταξίδι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες στην κοπέλα.

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top