ΠΑΦΟΣ: Η σκληρή στάση του Φ. Φαίδωνος απέφερε 1,5 εκ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου

ΠΑΦΟΣ: Η σκληρή στάση του Φ. Φαίδωνος απέφερε 1,5 εκ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου

Η αποφασιστικότητα και η σκληρή πολιτική του Δημάρχου Πάφου γεμίζει τα ταμεία.

Ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνας, παράγει έργο, και αυτό είναι κάτι που φαίνεται όχι μόνο σε λόγια αλλά και σε πράξεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, στα δημοτικά ταμεία μπήκε 1,5 εκ. ευρώ από καθυστερημένες οφειλές επιχειρηματιών, ενώ ταυτόχρονα δρομολογούνται και άλλες πρακτικές για είσπραξη και άλλων οφειλών.

Πιο συγκεκριμένα, η άρνηση του Δήμαρχου Πάφου να εγκρίνει νέες αιτήσεις πολεοδομικής και άλλης φύσης επιχειρηματιών που οφείλουν για χρόνια στον Δήμο, είχε ως αποτέλεσμα την είσπραξη των χρωστούμενων, κάτι που είχε εξαγγείλει και ο ίδιος ο Φαίδωνος καιρό πριν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE