Υπόθεση 156 κιλών κοκαΐνης: Έστειλαν στην ευχή του Θεού τον ιδιοκτήτη της αποθήκης

Υπόθεση 156 κιλών κοκαΐνης: Έστειλαν στην ευχή του Θεού τον ιδιοκτήτη της αποθήκης

Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή 5/8, οι έρευνες για την υπόθεση των 156 κιλών κοκαΐνης που βρέθηκαν σε αποθήκη στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Παρασκευή 5/8 αφέθηκε ελεύθερος ο 53χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης που βρέθηκε η ποσότητα κοκαΐνης, καθώς από τις έρευνες της Αστυνομίας δεν προέκυψε το ότιδήποτε εναντίον του.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία καταζητεί τον 44χρονο διευθυντή της εταιρείας που εισήγαγε τα μηχανήματα και είχαν κρυμμένη την ποσότητα κοκαΐνης.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE