Η κυπριακή ταβέρνα που είναι στις 5 καλύτερες του είδους της στη Νέα Υόρκη! Μπορείς να φας μέχρι και τραχανά!

Η κυπριακή ταβέρνα που είναι στις 5 καλύτερες του είδους της στη Νέα Υόρκη! Μπορείς να φας μέχρι και τραχανά!

Ποιο παραδοσιακή και από τις παραδοσιακές που βρίσκονται στην Κύπρο.

Τι και αν βρίσκεσαι στην καρδιά των ΗΠΑ, πάλι θα καταφέρεις να φας σαν Κύπριος. Η κυπριακή ταβέρνα που σε κάνει να νιώσεις σαν να είσαι πίσω στην πατρίδα βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και φιγουράρει ανάμεσα στις 5 καλύτερες ταβέρνες του είδους της σύμφωνα με την ιστοσελίδα Eater.com.

Η ταβέρνα ονομάζεται Zenon με ιδιοκτήτη των Ελληνοκύπριο Στέλιο Παπαγεωργιού που έφτασε στις ΗΠΑ το 1985. Στην ταβέρνα μπορείς να φας από σιεφταλιά μέχρι και παραδοσιακό τραχανά, ενώ η διακόσμηση της σε κάνει να πιστεύεις ότι βρίσκεσαι πίσω στο νησί.

Για όσους βρίσκονται στην περιοχή μπορούν να βρουν τη συγκεκριμένη ταβέρνα στην Αστόρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE