To βλέπουμε και δεν το πιστεύουμε: Ποια 49χρονη που βλέπαμε στην Κυπριακή τηλεόραση έχει αυτή την κορμάρα;

To βλέπουμε και δεν το πιστεύουμε: Ποια 49χρονη που βλέπαμε στην Κυπριακή τηλεόραση έχει αυτή την κορμάρα;

Τι να πει κανείς, είναι και κάποιες γυναίκες που ο χρόνος τους φέρεται τόσο όμορφα που δύσκολα μπορείς να πιστέψεις την ηλικία τους. Πόσο μάλλον τη σιλουέτα της που κυριολεκτικά θα ζήλευαν και 25χρονες! Αυτή μάλιστα την κουκλάρα βλέπαμε τη σεζόν που μας πέρασε στο Sigma

Αν δεν καταλάβατε ακόμα για ποια πρόκειται, δεν είναι άλλη από την 49χρονη κριτή των καλλιστείων Mr. Cyprus Βίκυ Κουλιανού που βλέπαμε (όσοι το παρακολουθούσαν δηλαδή) μέσα από τη συχνότητα του Sigma.

Η Βίκυ Κουλιανού λίγο πριν τα 50 ποζάρει στην παραλία με σέξι μαγιό και χωρίς ρετούς την «ανέβασε» στο instagram προκαλώντας πανικό στο διαδίκτυο. Θανατηφόρο κορμί η Βίκυ! Συνεχίζει να προσέχει τη διατροφή της και να γυμνάζεται και είναι μια γαζέλα.!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.