To βλέπουμε και δεν το πιστεύουμε: Ποια 49χρονη που βλέπαμε στην Κυπριακή τηλεόραση έχει αυτή την κορμάρα;

To βλέπουμε και δεν το πιστεύουμε: Ποια 49χρονη που βλέπαμε στην Κυπριακή τηλεόραση έχει αυτή την κορμάρα;

Τι να πει κανείς, είναι και κάποιες γυναίκες που ο χρόνος τους φέρεται τόσο όμορφα που δύσκολα μπορείς να πιστέψεις την ηλικία τους. Πόσο μάλλον τη σιλουέτα της που κυριολεκτικά θα ζήλευαν και 25χρονες! Αυτή μάλιστα την κουκλάρα βλέπαμε τη σεζόν που μας πέρασε στο Sigma

Αν δεν καταλάβατε ακόμα για ποια πρόκειται, δεν είναι άλλη από την 49χρονη κριτή των καλλιστείων Mr. Cyprus Βίκυ Κουλιανού που βλέπαμε (όσοι το παρακολουθούσαν δηλαδή) μέσα από τη συχνότητα του Sigma.

Η Βίκυ Κουλιανού λίγο πριν τα 50 ποζάρει στην παραλία με σέξι μαγιό και χωρίς ρετούς την «ανέβασε» στο instagram προκαλώντας πανικό στο διαδίκτυο. Θανατηφόρο κορμί η Βίκυ! Συνεχίζει να προσέχει τη διατροφή της και να γυμνάζεται και είναι μια γαζέλα.!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE