ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκαψαν το αυτοκίνητο της εταιρίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκαψαν το αυτοκίνητο της εταιρίας

Εμπρησμός αυτοκινήτου που οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Επαρχία Λευκωσίας.

Γύρω στις 3.15π.μ. την Κυριακή 7/8 ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία εταιρίας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία 47χρονου, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. 

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησαν τη φωτιά, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στα φτερά και τις πόρτες του οχήματος.

Μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε την Πέμπτη πως ενημερώθηκε στις Βρυξέλλες από τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, σε σχέση με τη συνομιλία που αυτός είχε για το Κυπριακό με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός πως ο κ. Μακρόν επεσήμανε ότι η ουσιαστική πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις περνά μέσα από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE