ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκαψαν το αυτοκίνητο της εταιρίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκαψαν το αυτοκίνητο της εταιρίας

Εμπρησμός αυτοκινήτου που οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Επαρχία Λευκωσίας.

Γύρω στις 3.15π.μ. την Κυριακή 7/8 ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία εταιρίας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία 47χρονου, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. 

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησαν τη φωτιά, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στα φτερά και τις πόρτες του οχήματος.

Μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE