ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πήγε να του πιάσει το μαχαίρι και τραυματίστηκε - Στο Νοσοκομείο φρουρός ασφαλείας

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πήγε να του πιάσει το μαχαίρι και τραυματίστηκε - Στο Νοσοκομείο φρουρός ασφαλείας

Τραυματισμός φρουρού ασφαλείας στην Αγία Νάπα.

Ενας 45χρονος φρουρός ασφαλείας  κέντρου διασκέδασης στην Αγίας Νάπα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική τα ξημερώματα, φέροντας τραύματα από μαχαίρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04:00 το πρωί, θαμώνας του κέντρου υπόδειξε σε φρουρό ασφαλείας άλλο θαμώνα, αναφέροντας του ότι κρατούσε μαχαίρι.

Ο 45χρονος φρουρός ασφαλείας, προσέγγισε τον ύποπτο και στην προσπάθεια του να του αποσπάσει το μαχαίρι, τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα την αποκόλληση ολόκληρου του νυχιού του αντίχειρα του.

Παρά τον τραυματισμό του, ο 45χρονος απόσπασε το μαχαίρι και οδήγησε το θαμώνα εκτός του κλαμπ, όπου ενημέρωσε την αστυνομία, μέλη της οποίας παρέλαβαν τον ύποπτο.  Πρόκειται για 19χρονο επισκέπτη από τη Δανία.

Ο 45χρονος φρουρός ασφαλείας, επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική, όπου του παρασχέθηκαν οι Α΄ βοήθειες και του δόθηκε εξιτήριο.

Εξετάσεις διενεργεί το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.